luni, 23 martie 2009

Vă aştept la concerte

Joi, 26 martie 2009, de la în 21:30 sunteţi invitaţi cu mic, cu mare în Lord's Club (Pasajul Vulturul Negru), pentru un concert Noris.


Sâmbătă, 28 martie 2009, în Lotus Center, de la 20:00, voi cânta alături de prietenul meu G.Nagy Laci.

8 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari! M-ai lasat masca cu piesa cantata in germana.

Anonim spunea...

...inca ceva... m-am distrat super, aseara.

Anonim spunea...

io nu te laud iti zic doar ca imi place ce faci cu chitara aia

Anonim spunea...

Are dreptate G.Moore, sunt cu adevarat grele vremurile astea pt. muzicienii tineri. Parerea mea e ca tu te-ai nascut sa faci ceea ce te-am vazut facand ieri seara. A meritat sa raman in club, asa am putut sa vad ceva ce numai pe vremuri se mai vedea: un om, o chitara, multa muzica si feeling! Deci, inca se poate! Manelizarea si indobitocirea asta sonora poate fi uitata, nu doar ignorata. Mai sunt sanse de recuperare, si asta ma bucura foarte! E incredibil cum ti-ai ales piesele. Nu cred c-ai lasat pe cineva pe dinafara, si ma refer la public. Aproape ca m-ai facut sa-mi doresc sa pun si eu mana pe o chitara, asa netalentat cum sunt. M-ai castigat de partea ta, nu doar ca muzician ci si ca persoana. Continua tot asa!

Anonim spunea...

asa da! stiam eu ca lord's e no 1. sa ne mai vii cu chitara.

In trecere prin Oradea spunea...

Vrem sa te vedem si prin Cluj. Pe cand?

Anonim spunea...

Los!

Cristina Schek spunea...

Într-adevăr, vreau să nu las pe nimeni pe dinafară. Vreau ca voi să vă simţiţi, măcar la fel de bine ca mine. Vă aştept cu noutăţi la viitoarele concerte. Cheers!