duminică, 24 februarie 2008

Metropolis


Concertul de la Teatrul Metropolis a fost exact cum ar trebui să fie orice concert! De la primirea călduroasă a organizatorilor, trecând prin holul teatrului, până la sala cu o acustică perfectă şi cu sunet foarte bun, modul în care am fost trataţi a fost unul profesionist!

Aşa am reuşit să fim degajaţi, pe scenă cântând cu suflet dând totul din noi, iar publicul a răspuns ca atare. Suntem foarte mândri de noi, şi bucuroşi că am fost parte a acestui concert.
Am observat feţe fericite la recunoaşterea unor piese, s-a bătut ritmul din palme pe piesa The Shape You’re In - radiam de-a dreptul. Publicul a apreciat şi prelucrarea lui Cocaine. Ne cântam muzica, şi eram apreciaţi!

Aplauzele au fost sincere şi la piesele proprii. You a fost cea cu care le-am intrat sub piele. Gata! Ai noştri au fost. Şi noi al lor!

Sigur, a cânta alături de AG este întotdeauna minunat! Şi ce mai piese, mamă (!!) Hoochie-Coochie, Man Hey Joe, Damn right…

Ştiu că mă repet, dar experienţa îşi spune cuvântul! AG ştie exact ce trebuie să se întâmple pe scenă. El are fiecare mişcare calculată, dar nu pregătită! Vine, din el, din sânge! Te lasă să te manifeşti exact la momentul potrivit. Simte deodată cu tine! Şi tu simţi împreună cu el! That’s the blues!


Ne-a întors încărcaţi cu energie benefică, sănătoasă.

Noris

P.S. Mulţumim Alinei şi lui Peter pentru prezenţă şi pentru poze.

Niciun comentariu: